Header Ads

10+ Most Common Questions on Dil Bechara Movie - GK Quiz

10+ Most Common Questions on Dil Bechara Movie - GK Quiz




dil bechara,dil bechara movie,dil bechara sushant singh rajput,sushant dil bechara,dil bechara release date

10+ Most Common Questions on Dil Bechara Movie - GK Quiz

We all know that Dil Bechara movie is the last movie of  Sushant Singh Rajput and unfortunately it's a very sad news to us. Dil Bechara is a 2020 Indian hindi language romantic drama film which is the directorial debut of Mukesh Chhabra. Mukesh Chhabra launched in October 2017, making his directorial debut and announcing that the movie adaptation of John Green's 2012 novel The Fault in Our Stars, with Sushant Singh Rajput as male lead. "Dil Bechara" Full Movie will release on 24 July 2020 on Disney+ Hotstar.



1. From Where the movie "Dil Bechara" was taken ?
Ans : Dil Bechara movie based on John Greens 2012 novel "The Fault in Our Stars
2. Who was the director of ‘Dil Bechara’ movie ?
Ans : " Dil Bechara" directed by - Mukesh Chhabra.
3. What was the earlier title of Dil Bechara ?
Ans : Kizie Aur Manny ( 9 July 2018 in Jamshedpur )
4. The lead role in this movie ?
Ans :  Sushant Singh Rajput, Sanjana Sanghi, Saif Ali Khan
5. When A.R. Rahman confirm as music composer ?
Ans : In March 2018 A.R. Rahman was confirmed as music composer.
6. Which company acquired as music rights ?
Ans : Sony Music India
7. Who penned the lyrics of Dil Bechara ?
Ans : All lyrics are written by Amitabh Bhattacharya.
8. When the title officially change to Dil Bechara ?
Ans : In February 2019 the title was officially changed to Dil Bechara.
9. Which was the production company of Dil Bechara ?
Ans : The film is produced by Fox Star Studios
10. Dil Bechara movie edited by whom ?
Ans : Dil Bechara movie edited by Deepa Bhatia.
11. Who was the DOP ( Director of photography ) /Cinematography in "Dil Bechara" ? 
Ans: Setu (Satyajit Pande)


1 comment:

  1. Many gamers attempt to land their wins on penny slots, probably the most cheap slot machine video games in on-line gambling. If would possibly be} considered one of them, pay attention to|take note of} the following slot suggestions – particularly when you suppose you have have} found 1xbet korea gold the moment you found a penny slot machine with a progressive jackpot. Each slot machine RTP is decided by the pay desk and by how usually is the algorithm programmed to hit.

    ReplyDelete